arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Σολομός με μέλι και μουστάρδα Dijon


Αυτό το υπέροχο δείπνο μπορείτε να το προετοιμάσετε αμέσως και μετά, έχετε μόλις ένα ταψί για πλύσιμο!
Σολομός με μέλι και μουστάρδα Dijon

Ψάρι

Σολομός με μέλι και μουστάρδα Dijon


Σολομός με μέλι και μουστάρδα Dijon

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 204 βαθμούς C. Ανακατέψτε τις πατάτες και τα λαχανάκια Βρυξελλών με το ελαιόλαδο και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Απλώστε τα σε μια ενιαία στρώση πάνω σε μια λαδόκολλα, την οποία θα έχετε τοποθετήσει πάνω σε ταψί. Ψήστε για 15 – 20 λεπτά, μέχρι να είναι τρυφερά.

Την ίδια ώρα προετοιμάστε τον σολομό. Σε ένα μεγάλο μπολ ενώστε μουστάρδα, μέλι, χυμό λεμονιού, σκόρδο και νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Αλατοπιπερώστε. Ανακατέψτε καλά.

Αφαιρέστε το ταψί από τον φούρνο και σπρώξτε τα λαχανικά στην μια πλευρά. Μετά προσθέστε τον σολομό με το δέρμα προς τα κάτω στην άδεια πλευρά του ταψιού. Επιστρέψτε το στον φούρνο και ψήστε για άλλα 12 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να είναι τρυφερά και ο σολομός καλά μαγειρεμένος.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.delish.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.