arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Τραγανός σολομός με πεκάν


Αυτός ο τραγανός σολομός με πεκάν είναι ένα γρήγορο και εύκολο πιάτο.
Τραγανός σολομός με πεκάν

Ψάρι

Τραγανός σολομός με πεκάν


Τραγανός σολομός με πεκάν

Είναι τραγανός και μπορεί να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Υλικά

  • 450 γρ. φιλέτα σολομού, με το δέρμα
  • ¾ κ.γ. ανθός αλατιού
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 ½ κ.σ. μουστάρδα Dijon
  • 1 ½ κ.σ. βιολογικό μέλι Ελάτου
  • ¼ κούπας πεκάν, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. φρυγανιά
  • 2 κ.σ. τυρί Παρμεζάνα, τριμμένο

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C.

Φέρτε τον σολομό σε θερμοκρασία δωματίου και στεγνώστε τον με χαρτί κουζίνας. Αλατοπιπερώστε. Σε ένα μικρό μπολ ενώστε μουστάρδα Dijon και μέλι. Αλείψτε με αυτό το μείγμα το ψάρι.

Σε ένα μικρό μπολ ενώστε τα ψιλοκομμένα πεκάν, την φριγανιά και το τυρί Παρμεζάνα. Πασπαλίστε το ψάρι με το μείγμα.

Ψήστε για 10 – 15 λεπτά ή μέχρι ο σολομός να μπορεί να τρυπηθεί με ένα πιρούνι. Η εσωτερική θερμοκρασία πρέπει να είναι περίπου 50 βαθμούς C. Σερβίρετε άμεσα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.