arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Ψητός μπακαλιάρος με σπαράγγια


Σε αυτό το υπέροχο και λαμπερό πιάτο, τα πράσινα και τα κόκκινα λαχανικά δένουν υπέροχα με τα τρυφερά ψάρια και το λεμόνι.
Ψητός μπακαλιάρος με σπαράγγια

Ψάρι

Ψητός μπακαλιάρος με σπαράγγια


Ψητός μπακαλιάρος με σπαράγγια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένο τυρί παρμεζάνα αντί για τυρί romano.

Υλικά:

  • 4 φιλέτα γάδου
  • 450 γρ φρέσκα σπαράγγια, κομμένα
  • Λίγα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 – ½ κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • ¼ κούπα τριμμένο τυρί roman ή παρμεζάνα

 

Μέθοδος:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 375°. Τοποθετήστε το ψάρι και τα σπαράγγια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέστε τις ντομάτες. Αλείψτε τα ψάρια με χυμό λεμονιού και πασπαλίστε με ξύσμα λεμονιού. Προσθέστε τυρί πάνω στα ψάρια και τα λαχανικά. Ψήστε το ψάρι για περίπου 12 λεπτά.

Αφαιρέστε το από τον φούρνο. Προθερμαίνετε τη σχάρα και ψήστε το μείγμα για το ψάρι μέχρι τα λαχανικά να είναι ελαφρώς χρυσαφένια, για περίπου 2-3 λεπτά.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.