arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Ψητό ψάρι με ντομάτα και βασιλικό


Αυτή η συνταγή μπορεί να λειτουργήσει τέλεια με πολλά και διαφορετικά είδη ψαριών.
Ψητό ψάρι με ντομάτα και βασιλικό

Ψάρι

Ψητό ψάρι με ντομάτα και βασιλικό


Ψητό ψάρι με ντομάτα και βασιλικό

Τα υπόλοιπα συστατικά είναι υλικά που το πιο πιθανό είναι να τα έχετε ήδη εύκαιρα.

Υλικά

  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.γ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 225 γρ. φιλέτο μπακαλιάρος
  • ¼ κ.γ. αποξηραμένος βασιλικός
  • 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
  • 1/8 κ.γ. πιπέρι
  • 2 ντομάτες, σε λεπτές φέτες
  • 2 κ.γ. παρμεζάνα, τριμμένη

 

Μέθοδος

Σε ένα ρηχό μπολ, ενώστε το χυμό λεμονιού και το λάδι. Προσθέστε τα φιλέτα ψαριού και ανακατέψτε. Τοποθετείστε τα σε ένα ταψί ψησίματος και γαρνίρετε με βασιλικό, ανθό αλατιού και πιπέρι. Τοποθετείστε τις ντομάτες στην κορυφή. Πασπαλίστε λίγο τυρί και ό, τι έχει μείνει από τα υπόλοιπα toppings.

Καλύψτε και ψήστε στους 204 βαθμούς για 10 – 12 λεπτά μέχρι το ψάρι να ξεφλουδίζεται εύκολα με ένα πιρούνι.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.