arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Σαλάτες

Vegan σαλάτα με μαύρο ρύζι


Αυτή η vegan σαλάτα με μαύρο ρύζι είναι έτοιμη σε μόλις 20 λεπτά.
Vegan σαλάτα με μαύρο ρύζι

Σαλάτες

Vegan σαλάτα με μαύρο ρύζι


Vegan σαλάτα με μαύρο ρύζι

Απολαύστε αυτό το γευστικό καλοκαιρινό συνοδευτικό ή κυρίως και στη δουλειά καθώς το μεταφέρετε εύκολα.

Υλικά

  • 400 γρ. μαύρο ρύζι μαγειρεμένο
  • 200 γρ. νεροκάρδαμο
  • 250 γρ. ντοματίνια κομμένα στην μέση
  • 5 πράσινα κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 200 γρ. σπόρους ροδιού
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 3 κ.σ. ταχίνι
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • Ξύσμα και χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης
  • Πασπάλισμα από ελαιόλαδο και ανάμεικτους καρπούς, για το σερβίρισμα

Μέθοδος

Σε ένα μπολ ενώστε το ρύζι με τον νεροκάρδαμο, τα ντοματίνια, τα πράσινα κρεμμύδια και τους σπόρους ροδιού.

Ξεφλουδίστε το αβοκάντο και αφαιρέστε το κουκούτσι. Στη συνέχεια βάλτε το σε ένα μπλέντερ μαζί με το ταχίνι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και τον χυμό από 1 ½ λεμόνια, το σιρόπι αγαύης και 75 ml νερό.

Ανακατέψτε τη σαλάτα με ξύσμα και χυμό από ½ λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε με μείγμα σπόρους και dressing αβοκάντο.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.deliciousmagazine.co.uk/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.