arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Σαλάτες

Κουσκούς με αποξηραμένες ντομάτες και φέτα


Αυτή η εύκολη συνταγή κουσκούς μπορεί να καταναλωθεί εξίσου καλά ζεστή ή και σε θερμοκρασία δωματίου.  
Κουσκούς με αποξηραμένες ντομάτες και φέτα

Σαλάτες

Κουσκούς με αποξηραμένες ντομάτες και φέτα


Κουσκούς με αποξηραμένες ντομάτες και φέτα

Συστατικά (4 μερίδες)

  • 1/3 φλιτζάνι ξηροί καρποί κουκουναριού
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. ανθό αλατιού
  • 1 1/2 φλιτζάνι κουσκούς
  • 1/3 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα σε λάδι, στραγγισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 1/3 φλιτζάνι φέτα
  • 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

 

Μέθοδος

Παίρνετε το κουκουνάρι και το τοποθετείτε σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Αφήστε τα να ροδίσουν για περίπου 3-4 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι τα προσέχετε καθώς είναι πολύ εύκολο να καούν. Αφήστε τα στην άκρη.

Σε μια μεσαία κατσαρόλα, βράστε 1 1/4 φλιτζάνι νερό. Ανακατέψτε το κουσκούς, το ελαιόλαδο και τον ανθό αλατιού, καλύψτε και αφαιρέστε από τη φωτιά. Αφήστε το για 5 λεπτά στην άκρη.

Σερβίρετε το κους-κους με ένα πιρούνι σε μια πιατέλα και ανακατέψτε το με τις αποξηραμένες ντομάτες, τη φέτα, το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και το κουκουνάρι. Αυτό το πιάτο μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Συνταγή: https://www.foodiecrush.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.