arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Σαλάτες

Σαλάτα με καπνιστό σολομό και τραγανά ρεβίθια


Μια καλή σαλάτα πρέπει να έχει υπέροχη σύσταση, γεύση και το πιο σημαντικό;
Σαλάτα με καπνιστό σολομό και τραγανά ρεβίθια

Σαλάτες

Σαλάτα με καπνιστό σολομό και τραγανά ρεβίθια


Σαλάτα με καπνιστό σολομό και τραγανά ρεβίθια

Να σας χορτάσει. Αυτό το πιάτο με ρεβίθια και καπνιστό σολομό θα σας εκπλήξει!

Υλικά

  • 2 ½ κούπες ρεβίθια, βρασμένα, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
  • Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 110 γρ. baby φύλλα σαλάτας
  • Στυμμένος χυμός λεμονιού
  • 100 γρ. ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
  • ½ αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε ροδέλες
  • 150 γρ. πικάντικος καπνιστός σολομός
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού

Μέθοδος

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C βαθμούς. Ανακατέψτε τα ρεβίθια με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και τοποθετείστε τα σε ένα ταψί. Ψήστε για 20 λεπτά μέχρι να είναι τραγανά. Ανακατέψτε μια φορά κατά τη διάρκεια.

Ανακατέψτε τη σαλάτα με στυμμένο λεμόνι και ελαιόλαδο. Γαρνίρετε με τα ραπανάκια, τα αγγούρια, τον σολομό και τα τραγανά ρεβίθια.

Σε ένα μικρό μπολ ενώστε 3 κ.σ. ελαιόλαδο, μουστάρδα και χυμό λεμονιού. Περιχύστε πάνω από τη σαλάτα και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.deliciousmagazine.co.uk/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.