Brownies με παντζάρι

Υλικά 

  • 2-4 παντζάρια βρασμένα και ψιλοκομμένα ή τριμμένα
  • 85 γρ. κακάο
  • 115 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 3 αυγά
  • 2 κ.σ. βανίλια σκόνη
  • 60 γρ. τριμμένο αμύγδαλο
  • ¾ κ.σ. baking powder
  • 3 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο μαζί με το κακάο, ανακατεύουμε συχνά για να μην μας καεί.

Όταν είναι έτοιμο το προσθέτουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτος των παντζαριών στο multi και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Τέλος, προσθέτουμε και τα παντζάρια και ανακατεύουμε λίγο ακόμα.

Μεταφέρουμε όλο το μείγμα σε μια αντικολλητική φόρμα, εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντικολλητικό χαρτί σε οποιαδήποτε άλλο σκεύος.

Μεταφέρουμε το σκεύος στο προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Καλή μας απόλαυση!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post